Ontdek meer over Eichholtz

Eichholtz is een premium merk, alle meubels en accessoires zijn vakkundig gemaakt van de beste materialen. Een item van Eichholtz mag dan wat duurder zijn, maar het is uniek en een eyecatcher in elk type interieur.

Een eigentijdse moderne stijl gecombineerd met ouderwets vakmanschap en karakter. Eichholtz woonaccessoires met allure, chique sofas, oude eiken eettafels, prachtige grote lampen. Zo is er voor één ieder de mogelijkheid zijn woning, kantoor of praktijkruimte naar eigen stijl en smaak in te richten.

Ontdek meer over Richmond Interiors

Richmond Interiors by Spieghel, de beste kwaliteit meubilair met een warme sfeervolle uitstraling. De Richmond collectie, prachtig landelijke kasten, dressoirs, eettafels en veel meer. Te koop bij de woonwinkel Berkenrode Interiors.

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijdse landelijke meubelen en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Learn more about Berkenrode Interiors

Berkenrode Interiors is een meubelzaak van ruim 2000 vierkante meter gericht op de verkoop van een breed aanbod van meubelen. Van eiken kasteeltafels tot luxe leren banken en van massief teakhouten tuinbanken tot landelijk gespoten klepbanken, voor elk budget zijn er diverse mogelijkheden.
Tevens beschikt Berkenrode Interiors over een drietal webwinkels om het winkelen nog aantrekkelijker te maken voor onze klanten.

Berkenrode Interiors beschikt over grote voorraden meubelen die gelijk vanaf de vloer en magazijn leverbaar zijn. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen bezorgdienst die op korte termijn de door u gekozen producten bij u thuisbezorgt en mocht dat nodig zijn de meubels monteert.

Onze merken

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 11:00-17:00

Adres

Spaarneweg 75a
2142 EP Cruquius
Nederland
info@berkenrode.eu
+31 (0)23-7516656

Zekerheden

• Heldere prijzen!
• Mooie koopjes!
• Hoge kwaliteit!
• Uitstekende service!